Reiseliv recap høst 2021

Reiseliv • 31 / mars / 22

Som tiden flyr, her på Grenland. Det er nå under en uke til vi reiser på vår siste linjetur til den magiske storbyen New York. Det gleder vi oss masse til!

Før vi reiser skal dere få en liten recap på hva som har skjedd i det siste. Både store og små hendelser. Først og fremst har vi fått mulighet til å gjennomføre 2 utenlandsreiser i tidligere linje uker, til fantastiske Amsterdam og Jordan. (se egne blogginnlegg fra disse turene)

Ellers har vi gjennom de siste ukene på skolen gjort masse gøy både i timene, men også i fritiden på skolen. Det skal sies at mye av tiden går til å snakke om reising og planlegging av dette. Dette gjør også at vi er veldig forberedt på hva som kommer til å skje når vi først er på tur og med etterarbeid med reisen i etterkant. Og med en så erfaren reiseleder som Morten får vi mange tips vi kan ta med videre.

Før vi reiste til Jordan fikk vi også blitt bedre kjent med alle i klassen, gjennom at alle hadde en hjemsted presentasjon. Hvor vi snakket om reiserelaterte emner som bo, spise og gjøre, næringsliv og geografi. Til slutt snakket vi også litt om våre liv hjemme, hvor vi da fikk bli enda litt bedre kjent med hverandre.

På besøk i Petra!

Etter hjemkomsten fra Jordan var tiden kommet for å prosessere hva vi hadde opplevd på turen og mimre tilbake. Vi ble også rett før jul invitert hjem til Morten og hadde en utrolig hyggelig kveld der. Med utrolig godt selskap var ikke dette vanskelig. Vi ble tatt så godt i mot av både Morten og Annbjørg. Vi hadde en kveld med masse latter, god mat og morsomme aktiviteter. 

Ta en titt på vårt neste innlegg for hva vi har gjort etter jul!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ