Reiseliv så langt!

Reiseliv • 03 / oktober / 21

En og en halv måned har gått siden vi tråkket våre første steg på Grenland folkehøgskole og møtte hverandre for første gang. Siden første dagen har tiden gått fort og vi har fått oppleve flere aktiviteter sammen.

Vi startet året med forhåpninger om at vi kunne reise til Edinburgh til vår første linjetur i uke 41. Av forskjellige Corona/vaksine restriksjoner fant vi ut at dette ble litt vanskelig så tidlig på året. Men, reise blir det uansett og første utenlandstur på reiseliv i år går til Amsterdam. Og vi gleder oss masse!

De siste ukene har gått til å bli kjent med + planlegging av Amsterdam tur og vi har gått fra ideer til fult reiseprogram og nesten ferdig pakka koffert. Under planleggingen har vi blitt delt opp i grupper og sett på reise, transport, hotell, mat og attraksjoner, hatt diskusjoner og kommet fram til en enighet over hva vi ønsker å bruke tiden vår på under reisa.

Tacokveld med klassen, hvor vi snakket om forhåpninger til Amsterdam

Under planleggingen har vi også hatt tid til å ha andre aktiviteter med noen av de andre linjene på Grenland. I uke 36 var vi på tur med Sjakk og gikk en del av Kyststien som går mellom Stavern og Barvik. Her fikk vi mulighet til å bli bedre kjent med hverandre på tvers av linjer.

Uken etter hadde vi også to andre utflukter. Tirsdagen dro vi sammen med Action & Bistad og Ball & Games til Kabelpark i Nordsjø. Her fikk vi mulighet til å utfordre oss selv med ulike aktiviteter som knebrett, vannski og vannbrett. Noe som var veldig gøy!

Fredagen samme uke dro vi til Skien og hadde en byvandring der sammen med Backpackerne. Her fikk vi høre mer om Skiens historie, men også få mulighet til å bli bedre kjent med en annen linje på veien.

Siste to ukene har vi også hatt to småturer med Sjakk, en på natursti i nærområdet ved skolen. Og denne onsdagen da vi reiste til Skien til en gapahuk litt opp i skogen hvor vi grillet pølser og hadde det hyggelig sammen.

Neste uke reiser vi til Amsterdam, så se frem til flere innlegg fra oss:)

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ