Reiselivs første dag i New York

ElevbloggenNew YorkReiseliv • 09 / februar / 24

I dag dro Reiselivs klassen + gjester til New York! Hele gjengen gleder seg til spennende og hektiske dager og en fantastisk opplevelse vi aldri vil glemme!

Turen starter grytidlig lørdag morgen og etter gårsdagens vellykkede elevkveld var den trøtte gjengen klar for adgang! Kl 05:30 satte bussen som er stappet full av forventninger og nakkeputer i gang, retning Gardemoen og en 9 timers flytur til New York.

Med stadig mere energi og spenning i kroppen, kom hele gjengen seg helskinnet gjennom innsjekking, sikkerhet og pass kontrol.

Klare for åtte timer i fly!

Etter en laaaang flytur hadde vi endelig ankommer Newark flyplass og noen gledestårer ble felt av opp til flere av elevene.

En kjapp busstur gjennom new jersy, så hadde vi ankommet praktfulle Manhattan.

Times Square

Det ble ikke lange hvilestunden før klassen skulle ut å utforske den travle byen og starte sitt eventyr i «the city that never sleeps”.

Kvelden ble brukt på å teste noe av den lokale maten USA har å by på, (taco Bell & Shake shack) før hele gjengen dro til skyskraperen summit one.

Verdens søteste sikkerhets hund tok oss i mot i køen til Summit One

Utsikten over hele byen var virkelig fantastisk og vi koste oss med det skyskraperen hadde å by på og ikke minst nøyt den helt utrolige utsikten!

Selfølgelig må de typiske turist attraksjonene bli inkludert i turen!

Etter denne fantastiske opplevelsen kjente store deler av klassen på jetlaget og tok turen tilbake til hotellet for å lade opp til en ny dag med uforglemmelige opplevelser her i New York.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ