Rennesøy!

Backpacker • 25 / mars / 21

Nå sto Rennesøy for tur, hjembygda til vår kjære stipp Ine. Denne plassen har hun snakket mye om og den har blitt beskrevet som verdens fineste plass!

Vi startet fredagen med en kjøretur fra Voss til Rennesøy. Når vi ankom grendahuset hvor vi skulle bo de neste tre nettene fikk vi servert nydelig lasagne og kake som moren til Ine hadde laget. På kvelden gikk vi en liten tur og hadde velkomstseremoni i kjent Rennesøy stil. Vi sang Tore Tang mens vi gikk i ring. God stemning og ikke minst en utrolig koselig velkomst allerede første dag!

Lørdagen startet rolig med en frokost på grendahuset, før vi gikk til Rennesøyhodnet som egt har utrolig fin utsikt, men på grunn av tåka så fikk vi ikke sett mye til den. Moren og tanta til Ine hadde tatt med kakao og kanelsnurrer som bestemoren til Ine hadde laget til oss. Om ikke vi fikk utsikten så fikk vi hvertfall noe godt å spise på toppen!

Når vi kom tilbake spiste vi grøt og spilte en runde bingo. Så var det klart for noe som alle hadde gledet seg til, nemlig å besøke dyrene på gården. Her fikk vi hilst på både sauer, værer, kuer, og kalver. Vi lærte også mye nytt om både dyrene og gårdsdrift.

På kvelden fikk vi igjen servert utrolig god mat av moren til Ine. Det var veldig mye forskjellig blant annet, vårruller, karbonader, pai, pastasalat, potetbåter og focaccia! Etter at klokken hadde bikket ti på kvelden skrek Ine at alle måtte kle på seg å gå ut! Da var det tid for spøkelsesjakt, hvor familie av Ine sto for skremmingen! Dette var et gøy påfunn som falt i smak! Når vi kom tilbake fikk vi nok en gang servert kake og is!

Søndagsmorgen startet rolig med nydelige rundstykker bakt av moren til Ine. Før lunsj var det fritid, som ble brukt til fortsettelse av film maraton. Etter lunsj var vi klare for Farmen Backpack edition. Igjen så hadde Ine og familien stelt i stand et skikkelig bra opplegg, hvor Anna Mia kom seirende ut av konkurransen! Etterpå fikk vi servert lapper og kakao! Mot kvelden ble det igjen tid for måltid, og denne gangen var det pizza som sto på menyen! Kvelden ble avsluttet med at vi sendte opp lanterner. For en avslutning på helgen!

Denne helga har hele slekta til Ine stått på for at vi skulle få en best mulig opplevelse og opphold på Rennesøy! Det setter vi alle veldig stor pris på og takker for alt som har blitt gjort for vår del. For en helg vi har hatt! Vi tar av oss hatten for dere!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ