ROADTRIP TIL SUNNMØRE! Dag 4, 5 og 6

Action/bistandElevbloggenSunnmøre • 04 / oktober / 23

Innholdsrike dager med hyttekos, tur, omvisning på høgskolen i Volda, fisketur og E-foil!!

Lørdag 30.September

Dagen i dag startet rolig på hytta, da de hadde meldt veldig stygt vær. Det var en dag der vi kunne velge selv hva vi ville gjøre da været ikke tillot så mye utendørs aktiviteter. Noen brukte derfor dagen til å bare slappa av med serie å chill på hytta, mens andre gikk seg en tur i regnværet og tok seg et bad i samme sleng!

Chill og kos på hytta!🫶🏼

Søndag 01.Oktober

Dagen i dag startet med pakking og rydding av hytten til Mariell. Nå var tiden inne for å kjøre videre til neste plass, nemlig hjemplassen til vår lærer Randi-Irene, på Fiskå!

På veien stoppet vi innom Volda for å få omvisning på universitet der av gamle action- og bistandselever. Det var veldig gøy og interessant! Kanskje du ser en av oss der som elev?

Etter omvisningen på universitetet kjørte vi videre til Fiskå der vi var så heldige å få lov til å bo på Hakallegarden! Her bor det mange dyr og gården lå fint nede med stranden! Vi skal bo her helt til Onsdag.

Mandag 02.Oktober

Mandag morgen startet med at vi var så heldige å fikk være med på morgenstellet av dyrene her på gården.

Deretter skulle vi videre ut på båt og prøve å få noe fisk. Det var ganske stygt vær, men vi koste oss allikavel masse!!

Det var også en del som prøvde E-foil etter vi hadde vært ute og fisket. Det var litt vanskelig men veldig gøy når vi fikk det til!!

All den gode fisken vi fikk koste vi oss med til kvelds sammen med gode reker😍.

Vi har kost oss masse disse dagene også!

-Hilsen alle oss i Action og Bistand❤️❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ