RUN FOR TANZANIA

Action/bistandElevbloggen • 01 / april / 22

Årets løp er endelig gjennomført, og det gikk over all forventning! Hele skolen har stått på for å samle inn penger, og alle har lagt ned en formidabel innsats. Tusen takk til alle som har bidratt.

Endelig var dagen her! Spesielt etter vi på Action og bistand kom hjem fra Tanzania har motivasjonen vært stor for å arrangere årets Run for Tanzania løp! Vi begynte smått å snakke om løpet for å skape engasjement, noe som så ut til å virke. Interne konkurranser mellom klassene hjalp også på konkurranseinstinktet. Selv om A/B klassen var inn og ut av k8/ koronakorriodren hele uka før løpet, og under løpet, gikk det over all forventning! At det var is på bakken og snø i veikanten da vi våknet så sent i mars var heller ikke noe vi forventa, men det satte ingen stopper for oss!

Allerede rett etter morgensamling startet satte vi i gang med 5 konkurranser for å samle inn noen store sponsorbeløp. Premien var 1000 kroner per konkurranse, og elevene var engasjerte. Løypa ble satt opp, og etter en liten stund var tunet og området rundt skolen fylt med ballonger, bannere, skilt med motiverende sitater og god stemning. Etter at alle hadde registrert seg i ds og fått seg et armbånd, brakte det løs med felles oppvarming på tunet.

Klassen har virkelig jobbet på både i forkant og i etterkant, og løpet gikk over all forventning. Resten av skolen har også virkelig stått på, og vi har til sammen samlet inn 263 000 kr. Vi er veldig stolte av hva vi har fått til, og veldig takknemlige for alle bidrag vi har fått inn. Dette betyr virkelig så mye for så mange mennesker.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.