Så Norge – Sverige

Fotball Europa • 28 / mars / 19

Tirsdag ble en begivenhetsrik dag for flere fotballelever. Dagen startet lenge før brunsj med kamp mot Hjalmar Johansen. En kamp hvor det ble enveiskjøring og hele seks stykker kom på scoringslista med 8-0 totalt.

Deretter var det intens elevkveldjobbing fram til middag før en gjeng fra fotball Europa dro fra Porsgrunn og helt inn til Oslo. Der tok de plass på Ullevaal Stadion for å overvære kampen i EM-kvalifiseringen mellom Norge og Sverige.

Det var en kamp som bød på mye! Etter en litt tam start med mye stopp i spillet fikk Norge en scoring rett før pause. Ledelsen doblet de norske etter pause og alt så bra ut. Men så scoret Sverige tre mål og snudde til 2-3 like før slutt. Vi satt så og si i svenskesvingen som dermed sang «always look on the bright side of life» på repeat. Det ble det imidlertid slutt på da Ola Kamara utlignet seks minutter på overtid!

Ingen av lagene var kanskje fornøyd med resultatet, men med seks mål og en så dramatisk avslutning var gjengen fra fotballinja godt fornøyd. Til tross for at vi var hjemme litt sent var det absolutt verdt det!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.