Så Valencia, Barcelona og Real Madrid

Fotball EuropaSpania • 02 / mars / 19

Etter en vinterferie er vi tilbake på skolen og vi mimrer litt tilbake til de siste dagene i Spania.

Fredag innlosjerte vi oss på et hostel med gangavstand til Camp Nou. Vi tok så turen til Barcelonas stadion og besøkte supporterbutikken der før vi tok oss en matbit.

Lørdag startet vi med en felles guidet-tur ala Håkon i Barcelona. Vi fikk dermed se både La Sagrada Familia, gamlebyen og stranden. Deretter fikk alle tid til å gå gatelangs på Las Ramblas. På kvelden var vi på kampen mellom Barcelona og Real Valladolid. Der fikk oppleve både straffebom og straffescoring fra selveste Lionel Messi i kampen som endte 1-0.

Søndag delte vi oss i tre grupper. Real Madrid-supporterne Hans og Oddne dro tidlig med tog til Madrid for å se sitt kjære Real tape 2-1 for Girona på Santiago Bernabeu. Seks eventyrlystne fotballgutter tok turen til Valencia og Estadio Mestalla. Der fikk de se Parejo briljere på midtbanen, men bomme på åpent mål i en målløs kamp mot Espanol. De resterende fotballgjengen tok turen på Champions League-oppgjøret i håndball mellom Barcelona og svenske Kristianstad. Det endte med seier 43-26. På kvelden møttes vi alle igjen i Barcelona og sov noen timer før vi dro hjem på vinterferie.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ