SAFARI PÅ MØLEN

Reiseliv • 18 / september / 20

Dagens tur gikk til Mølen, Nevlunghamn og Stavern. Vi stakk en tur innom Stavern folkehøyskole for å se hvordan lærer Erik hadde det i sin tid. Vi fikk også en fantastisk suprise nede ved havnen i Stavern.

Steinsafari

Etter morgenmøte i dag pakket vi bilene og kjørte til Mølen. Aller først så vi på steiner – mange som var over flere hundre millioner år gamle. Etter litt steintitting gikk vi ned til havet hvor vi nøt den vakre utsikten og bølgesusen.Viktig med photoshoot på tur

Gåtur til nevlunghamn

Etter å ha tittet litt på alle steinene gikk turen videre til Nevlunghamn på en sti gjennom skogen. Morten lærer tok lederrollen å ledet hele flokken gjennom skog og nabolag, og sørget for at vi fikk fin utsikt langs vegen.

Ikke masse slår skogsvandring i det fine østlandsværet.

Lunsj

Når vi kom frem til Nevlunghamn blåste det godt, så vi satte oss på et svaberg bak er båthus hvor vi kunne nyte utsikten over vannet. Dagen før vi dro på tur hadde Julie og Audun laget pizza som vi skulle kose oss med på turen. Det ble servert deilig kald pizza i solsteiken før turen gikk videre til Stavern fhs.

Stavern folkehøyskole

Vi kjørte inn til Stavern fhs hvor vi kunne fikk et lite innblikk i hvor lærer Erik tilbringte sitt folkehøyskoleår. Vi fikk litt tid til å se litt rundt, og ble kjent med noen hyggelige elever som var gira på å vise oss rundt, og fortelle om hvordan deres skolehverdag var. Det kjekke med å gå på folkehøyskole er at du ikke bare er begrenset til å bare bli kjent fra elever fra din egen skole, men gir deg også muligheter til å bli kjent med mennesker fra alle skolene rundt om i landet.

Stavern sentrum- suprise.

Etter en liten titt på Stavern fhs dro vi videre videre til Stavern sentrum. Der ble vi overasket av lærerne som hadde planlagt en liten suprise de kalte «god barnebursdagstil» – Audun hadde bursdag så da ble det is til oss alle <3 Beste lærerne? Definitivt.

Bursdagsgutten er fornøgd med ‘den største isen’
Er man i Stavern så er man i Stavern- byvandring må til!
Elever på tur i Stavern eller Titanic moment i Egypt?

Vi fikk tid til å gå litt rundt, dra innom en lekeplass, titte litt mer på flere steiner, og også nyte enda litt mer av den fine naturen Stavern har å by på.

Alle nyter dagens utflukt.
Guttakrutt er nøgd etter steintitting

I rundt 14 tiden begynte vi å rusle tilbake til bilene. Hjemover var det allsang og dansing i bilene. God stemning etter en fin dag med mye kos og hygge blant lærerne og elevene. For flere bilder og oppdateringer kan du finne oss på instagram @reiselivgrenlandfhs

Vi reises ~ Sarah og Julie

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ