Sekken er fullstappet med minner!

Backpacker • 10 / mai / 21

Nå er vi inne i den aller siste uken på Grenland folkehøgskole. Det er både trist og vemodig at vi snart sier farvel. Så nå blir det litt mimring fra oss Backpackere.

Vi startet i august med masse forventninger som nå er oppfylt. Med solodøgn og turer i nærområdet har vi fått utforske vakre Porsgrunn og omegn. Høstens store linjetur gikk til Sør-Norge og det var på denne turen samholdet i klassen virkelig ble bra. Også må vi nevne den store lavbudsjetturen «Norge rundt», denne var veldig morsom og utfordrende for alle i klassen.

Videre kan vi se tilbake på morsomme linjetimer både i klasserommet og ute i naturen, et par blåturer og masse annet gøy. Vi har lært ulike matretter fra hele verden og også fått prøve oss på Australsk kunst.

I vår hadde vi vår store tre-ukers tur til Nord-Norge og Vestlandet, og vi ser tilbake på mange nye opplevelser og fantastisk klassemiljø.

Vi vil takke for et fantastisk år med klassen, vår fantastiske linjelærer Liv og stippene våre Ine og Johanne. Uten dere hadde vi aldri hatt det så bra som backpackere og vi gleder oss til å bruke alt vi har lært, på fremtidige backpackturer i årene som kommer.

Takk for oss Grenland, nå tar vi med oss sekken hjem!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ