Sekken er pakket helt full

Backpacker • 18 / mai / 22


Når vi i august sto en litt smånervøs gjeng på tunet og hadde mange forventninger til året som låg foran oss. Vi var usikker på hvilke reiser vi fikk og viste ikke helt hva vi gikk til, kunne vi aldri tenk oss til hvor bra dette året faktisk skulle bli. Med solodøgn og andre overnattings- og dagsturer i nærområdet har vi fått oppleve hva Porsgrunn og Telemark har å by på. I timene har vi lært om urbefolkning, laget mat, vært på badeland og gjort mange kjekke aktiviteter sammen.
På en fjelltopp i Grenland


Vår første linjetur den gikk til Sørlandet/Rogaland. Roadtrip med gjengen skuffet ikke og vi ble sikkelig sammen sveiset som klasse på denne turen. I løpet av syv dager gjorde vi masse gøy som rafting, Via Ferrata, sov i en i følge oss «hjemsøkt tunnel» og surfing.

Klar for rafting
Klar for natten

Vår neste tur var «Norge rundt», en lavbudsjettstur vi reiste på i mindre grupper. Dette var en fin og lærerik tur og man ble bedre kjent med flere i klassen. 

Etter jul fikk vi vite hvor vår store linje tur skulle finne sted, det ble dessverre verken Svalbard eller Australia, men alle i klassen var godt fornøyd med USA som erstatning. Ørjan og Kristian ble med på tur og vi fikk oppleve masse, og var innom hele tre stater!

Gjengen i USA

Vi har skrevet mange innlegg fra året så om du er interessert eller lurer på noe vi har gjort er det bare å sjekke de ut. 
Til slutt vil vi takke våre fantastiske linjelærere Liv og Maria og stippene våre Ingvild og Sara, året hadde aldri blitt like bra uten dere<3 
Tusen takk for eit supert år med backpackerne, vi kommer til å savne hverandre og Grenland!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ