Siste dagene i USA

Route 66USA • 21 / mars / 19

Vi er nå trygt hjemme på norsk jord etter at flyet vårt ble kansellert. Vi fikk derfor en ekstra natt i USA. Nå kan du lese om våre siste dager i USA.

Vi forlot Kingman og reiste videre mot Oatman, som er kjent for å ha tamme esler gående i gatene. Håpet om å se esler var ganske liten, siden de siste dagene ikke hadde gått som det skulle. Men synet som møtte oss gledet oss alle. Mange esler gående i gaten, i en alt for gammel western by var noe alle satt stor pris på. Vi var i oatman i et par timer før turen gikk videre til LA.

På veien til LA bestemte vi oss for å kjøre innom Joshua tree national park. Etter 5 stengte veier, 4 timer ekstra kjøring og en god del stopp, kom vi oss omsider frem til nasjonalparken. Parken er kjent for noen unike trær som bare er helt utrolige og se på. Utrolig nok. Vi gikk en tur på noen km før vi satte kursen mot LA. Denne dagen brukte vi totalt 13 timer på å kjøre med stopp. Så det var en sliten gjeng som ankom LA.

Da vi hadde fått oss noen timer på øyet, våknet vi opp til en solfylt California. Dagen startet med et låtskrivningskurs med Jason Taylor som faktisk har vunnet en Grammy Awards !! Det var utrolig spennende og gøy å få være i et skikkelig studio og spille inn sang. Selv om sangen ikke ble ferdig koste vi oss og lærte masse.

Da vi var ferdig i studio etter fire timer, spiste vi lunsj før vi kjørte opp til Hollywoodskiltet og hadde fotoshoot igjen

.

Så var det tid for Walk of fame. Oscar awards skulle jo være 25. Februar, så det var utrolig kaos nede i hollywood. Men tror alle kan være enig i at selv om mye var stengt og det var mye folk, var det kult å se hvor de skulle ha prisutdelingen. Til slutt var det duket for Santa Monica pier.

Jason Taylor har en kirke så søndagen ble brukt i kirken og gospelkonsert igjen. Det siste vi gjorde på turen var motorshow og det var utrolig kult.

Vi vil takke for en utrolig bra tur. Dette er første gang Grenland har kjørt route 66 og vi kan bare anbefale og kjøre ruten. Tusen takk til Kristian og Olaf som har kjørt oss trygt frem de 5067 km vi har lagt bak oss. Dette har vært en forglemmelig tur

xoxo Route 66

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ