Siste innspurt før Afrika

Action/bistandAfrika • 08 / februar / 20

Nå er det endelig bare noen dager igjen før årets høydepunkt for Action og Bistand er i gang; nemlig linjeturen til Uganda, Kenya og Tanzania!

Tida har virkelig flydd avgårde, og den store dagen som vi har ventet på i et helt halvt år er snart her. Allerede på mandag sitter vi pakket og klare på flyet på vei til reisens første stopp; Uganda! Deretter går turen videre til Kenya og til slutt Tanzania.

De siste ukene har vi brukt tiden til å forberede seg til turen. Dette har gått i blant annet presentasjoner om landene, lynkurs i Swahili, og øving på sang og dans som vi skal vise frem på de stedene vi skal besøke.

Nå er det kun pakkingen som gjenstår og det er mye som skal få plass i en og samme koffert. Det aller viktigste blir uansett å ta med godt humør (og idoform)!

Vi gleder oss masse til turen, og kommer selvfølgelig til å oppdatere dere underveis. Under reisen har vi planer om å få til flere innlegg i uken slik at dere kan følge oss gjennom turen og bli bedre kjent med de tre fantastiske landene vi skal besøke.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ