Skolestart fra hver våre kanter av landet!

Route 66 • 17 / april / 20

Påskeferien er over, og vi er i gang med de siste ukene av skoleåret, selv om det ikke er på den måten vi hadde håpet på.Det lå litt i kortene, og vi trodde vi var forberedt på det, men da beskjeden om at skolen ikke kom til å åpne igjen kom ble vi alle litt satt ut. Men istedet for å bare være triste og være for oss selv, er vi klare for å brette opp ermene og gjøre det beste ut av skoleåret.

På onsdag hadde vi første møtet etter ferien, og det var utrolig koselig å se alle igjen! Vi snakket om hva vi hadde gjort i ferien, og hva som skulle skje fremover. Heldigvis har vi utrolig flinke lærere som setter opp en interessant og variert hverdag for oss.

På tirsdag hadde vi vår første time hvor vi så mer på musikkproduksjon og hvordan vi kan jobbe med det sammen, selv om vi er langt fra hverandre.

Vi holder også fast på noen av oppgavene fra skolen, så i dag har vi hatt romvask hjemme. Neste uke skal vi også ha fellesvask, enda en tradisjon fra skolen, hvor vi skal vaske et annet rom enn soverommet vårt. En fin måte å kunne hjelpe litt til hjemme på!

Vi gleder oss til å se hva som skjer videre disse siste ukene, og ikke minst til vi kan møtes en gang igjen!

Følg med videre på bloggen vår og instagram-siden vår for å se og lese om hva vi gjør videre!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ