Sliteseier for fotballgjengen

Fotball Europa • 30 / september / 18

Fredag kveld var det klart for en helaften med fotballkamper. Sagavoll FHS kom på besøk til Grenland og to fotballkamper ble spilt under flomlyset på Eidanger.

Først ut var jentenes kamp. Fotball for jenter (valgfag), med våre tre fotballelever Hanne, Sara og Eline i spissen, møtte jentelaget til Sagavoll til sjuerkamp. Kampen svingte fram og tilbake med sjanser til begge lag. På overtid glapp det i de bakre rekkene hos våre jenter og Sagavoll vant dermed 1-0.


Like etter var det guttenes tur. Klokken var passert 20:30 før kampen kom i gang og gradestokken viste ikke mer enn noen få plussgrader. Likevel var det ingenting å si på stemningen all den tid både vi og Sagavoll stilte mannsterke på tilskuerplass.

Dette viste seg å bli vår tøffeste test så langt i år. Sagavoll var gode på innsats, men som i de tidligere kampene var det vi som tok styringen. Allerede etter et par minutter kom vår første store sjanse, men ballen fant ikke veien til nettmaskene.

Utover i kampen fortsatte vi å styre spillet, men klarte ikke å skape sjansene vi trengte for å få ballen i mål. Etter mye stanging så det ut som om dette skulle bli en kamp hvor det ikke ville seg helt for oss, men helt på tampen kom scoringen som satte igang et jubelbrøl som nok vekte de fleste naboer på Eidanger. Markus dro seg forbi på venstrekanten og sendte ballen inn foran mål. Der kom Said og bredsidet inn vinnermålet (1-0) etter at Sagavolls keeper var uheldig og glapp ballen.

Den deilige scoringen sørget for vår tredje strake seier som gir en ekstra boost i gruppa før vi skal i gang med linjeuke neste uke.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ