Snart klar for nye linjeuker!

Håndball • 31 / oktober / 18

Håndballklassen er endelig tilbake på skolen etter en kort ferie!

 

Godt å være tilbake på skolen etter en uke i heimen. Første uke tilbake på skolen etter ferien var det vanlig uke med trening og andre fag på skolen. Vi fikk treningsutstyret, men ellers var det ikke noen høydepunkter.

Andre uken gikk som vanlig med twist på torsdag der det var lagt opp til jente- og guttekveld. Det ble servert taco og gjort masse gøy utover kvelden. mye av uken gikk og til forberedelse til det som skulle skje på i helgen.

På lørdagen var det duket for Høstfest. Mange av de hjemme hadde kommet for å se på sin kjære vise seg fram på scenen. Det ble fantastisk tapas og storslått show i gymsalen med innslag fra alle linjene. Det var masse bra fra de andre klassene, men Håndball hadde selvsagt det beste innslaget. Med en landeplage av en sang som går på hjernen til alle eleven, tilhørende musikkvideo og dagens morsomste sketsj på scenen var det ikke tvil om at det ikke bare er på banen håndballklassen levere sterkt.

 

Neste uke er det duket for en ny runde med linjeuker. Første uken blir vi her på skolen og finner på masse gøy. Andre uken skal vi endelig på tur vi og. Da retter vi nesten sørover og Danmark for en ukes lang treningsleir.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ