Snart skjer det!

Australia og FilippineneBackpacker • 03 / februar / 19

Linjeukene nærmer seg med stormskritt og de aller fleste går med sommerfugler i magen. Filippinene – Australia er hovedreisen på Backpacker linjen og er ofte en av hovedgrunnen til at folk velger linjen. Vi har forberedt oss mye og er veldig klare for å bruke egenskapene vi har lært oss i løpet av skoleåret. Dette er noe vi har lært oss, og ser frem til på turen;

Vi har lært oss å pakke lett. Man kan klare seg med sju ulike antrekk på tre uker.

Man kan komme langt med god tålmodighet og positiv holdning. Når man er på tur, er det ikke alltid lett å styre ulike situasjoner som kan forekomme. Det kan bli lang ventetid, båten kan bli kansellert osv. Med god tålmodighet og positiv holdning kan alt bli mye lettere. Dessuten spres energien videre ganske fort. Både positiv og negativ energi smitter raskt.

Kulturforståelse! Vi har fått mer kulturforståelse, vi har lært mye om ulike kulturer, hvordan man skal ta hensyn til ulike kulturer og forskjeller på noen ulike kulturer! Kulturforståelse er veldig viktig når man skal reise til et annet land, slik at man kan vise respekt til befolkningen som er der, og slik at man kan lære av dem, mens man er på besøk.

Ulike ting vi skal oppleve på tur;

Når vi skal reise på tur nå, skal vi på noen plasser det er viktig å ha kulturforståelse. Vi skal blant annet besøke barnehjemmet Mama’s. Da er det viktig å vite hvordan man skal ta kontakt med barna, og de ansatte som er der, slik at det ikke blir noen misforståelser, da man ikke kan snakke samme språk.

Pandan;

Pandan er en paradisøy i Filippinene. Man må ta en båt som ikke bestandig går på tidene, da er det viktig å ha positiv energi og god tålmodighet for at ikke ventetiden blir lang og kjedelig for deg selv, og resten av gruppa du reiser med.

Great barrier reef.

Man har mulighet til å dykke og snorkle i det Great barrier reef. Dette er en av verdens mest kjente korallrev.

Fallskjermhopp i Sydney

Man får muligheten til å hoppe i fallskjerm i Australia.

[gem_youtube video_id=»bqA1aYqBLjw»]

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ