Storfint besøk fra Fredrikstad

Fotball Europa • 06 / desember / 19

Nok en uke, nok en kamp. Denne uken møtte vi Haugetun. Dette er andre gangen vi møter dem i år. Så langt har vi spilt 2 av 4 kamper mot Haugetun.

Slike kamper er alltid full av spenning, og gutta var mer giret enn noen gang. Alle var påskrudd fra start og vi leverte en solid kamp. Etter 90

Minutter sto det 3-0 til Grenland. I første omgang styrte vi spillet. Vi Skapte mange sjanser og kunne scoret mange mål. Superspissen Christoffer Leknes scoret to mål før pause. Samme gjorde Magne Vorhaug som hadde et vakkert frispark fra 18 meter. 3-0 til pause og gutta var fulle av selvtillit.

I andre omgang døde kampen ut. Grenland styrte kampen og Haugetun slet med å skape noe. Det ble ingen flere mål og Grenland vant komfortabelt 3-0. Gutta leverte en sterk seier mot et godt lag. Vi takker Haugetun for en fin kamp.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.