Jordan

Et eventyr av en tur i et land med eksotisk, annerledes og spennende kultur

På denne fantastiske turen til midtøsten vil du få det beste av en kultur som er ganske fremmed for oss og som inneholder så mye fint. Vi opplever steder som du bare har lest om og det gir oss utrolige opplevelser og minner for livet.
Turen består av en blanding av aktive dager og dager med mer avslapning. Vi skal til steder som gir oss innblikk i fortiden og nåtidens Jordan og derfor må vi nødvendigvis forflytte oss. Noen av dem vil garantert gi deg sterke inntrykk og sitte igjen for lang tid. Men i tillegg blir det mulig for å nyte sjø og sol i gode doser, særlig mot slutten av turen i sør i Jordan.
I tillegg så vil møtene med folket og kulturen i Jordan gi deg en forståelse for hvordan de lever i et land som har så annerledes måte å leve på. 
Etter turen er målet at du skal sitte igjen med minner for livet og bli rik på det som teller i livet; opplevelser som forandrer synet på verden og menneskene som lever i den. 

Høydepunkter:

 • Amman
  En storby med en utrolig lang historie og som også viser på en god måte hvordan folk i midtøsten lever i dag.
 • Jerash
  En av verdens best bevarte oldtidsbyer som viser hvordan man levde på romertiden.
 • Dødehavet
  Det å bade i det utrolig salte havet som ligger på verdens laveste punkt er bare en opplevelse.
 • Petra
  Jordans største turistattraksjon er oldtidsbyen Petra. Unesco har Petra på sin verdensarvliste og du får en dag på dette uforglemmelige stedet.
 • Wadi Rum. 
  I dette utrolig vakre ørkenområdet skal vi utforske landskapet med jeeper og på kamel. Du får spise tradisjonell jordansk mat og du får oppleve en fantastisk stjernehimmel.
 • Rødehavet. 
  På vår snorkle/dykketur på havet får du mulighet til å oppleve korallrev i verdensklasse på nært hold. 
Jordan turen med reiseliv var helt perfekt. 10/10. Gøy å planlegge, gøy opplegg og superflinke lærere og guide. Kunne ikke vært bedre.
Elev om turen til Jordan

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ