Sunnmørstur

Action/bistandSunnmøre • 07 / oktober / 21

Årets første linjetur gikk til vakre Sunnmøre! Her har vi blant annet raftet i Sjoa, fisket, gått topptur og surfet i Hoddevik.

En surfe-klar gjeng på vei ned i Hoddevika

Onsdag morgen gikk turen fra Grenland opp til Sjoa. Her skulle vi sove en natt i lavvo, for så å rafte ned Norges mest kjente rafting destinasjon. Det var en litt kald, men veldig morsom opplevelse. Vi grillet pølser og lagde Smores, og fikk også se på bilder som ble tatt av oss under rafting-turen.

Herfra gikk turen til Stordal, hvor vi skulle sove på hytten til stippen vår Helene <3 Der ble vi møtt av Kari Mette og Jan Ove, som hadde laget kyllingsuppe og focaccia. Fredag og lørdag gikk vi tur til Storvatnet og Dyrdalstiden. Koselige kvelder med god mat, spill og godt selskap.

Søndag forlot vi Stordal og kjørte videre til Volda for en guidet tur på Høgskolen. Her ble vi møtt av tidligere Action og Bistand elever, Jon Martin og Aslaug, som begge studerer på HIVolda. Etter en matpause på en lokal resturant, dro vi videre til Fiskå, vår kjære linjelærer Randi Irenes hjemsted.

På mandag jobbet vi i drivhuset til familien Helgøy, til inntekt for Make Possible. Vi ryddet og rensket i morell-trærne og hadde fri resten av dagen til å gjøre det vi selv ville. Da tok blant annet noen av oss turen ned i buldre rommet i kjelleren på drivhuset, mens andre gikk seg en tur på gården. Super innsats av alle damer (og mann).

Tirsdag besøkte vi Hakalle-garden. En super hyggelig plass fullt av søte dyr, vakker kunst og god atmosfære. Vi fikk også være med på familien Helgøys fiskebåt, og på kroken fikk vi både fisk, hverandre og blekksprut!

Etter noen fine dager i Fiskå tok vi turen videre til Hoddevik for å delta på et to-dagers surfekurs. De aller fleste av oss startet som amatører, men vi kom oss alle opp på brettene til slutt. Det var både gøy og lærerikt.

Turen ble avsluttet med et herremåltid bestående av Sushi og Pizza på Randi Irenes splitter nye palass! Vi har hatt en super tur og klassen har virkelig blitt en enda mer sammensveiset gjeng. Nå går turen hjem for en liten høstferie, men vi gleder oss til fortsettelsen av dette spennende året!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ