Surfing i Hoddevika!

Action/bistandSunnmøre • 09 / oktober / 19

Etter en gøyal start på linjeuka var det endelig tid for surfing i Hoddevika!

Klassen var svært spente på hva de hadde i vente, og selvom noen var nervøse var alle spente på å vise frem surfeferdighetene sine.

På onsdag morgen satt gjengen spente og klare i minibussen, gira for to gøyale dager med mye action! Det tok rundt en time med kjøring fra Fiskå til Hoddevik, der skulle vi også bo for natten. Vi bodde i Stad Surf sitt hus, som befant seg rett ved stranden og bølgene vi skulle surfe på i dagene som kom.

Selvom enkelte av oss var litt skeptiske til de 2 og 1/2 meter høye bølgene som var meldt første dagen, tok vi utfordringen på strak arm og gledet oss veldig til å prøve ut en ny og spennende aktivitet. Det var kun stipendiatene våre som hadde prøvd ut surfing før, så vi andre ante ikke hva som ventet oss – mye tryning! ????

Noen av oss syntes at surfing var vanskeligere enn de hadde trodd, andre derimot skulle man tro hadde surfing i blodet og syntes det var enkelt. Med god instruksjon og veiledning fra instruktørene og Randi Irene kom vi alle opp på brettet før eller senere – noen flere ganger enn andre. Uansett hvor fort eller sakte vi fikk teken på teknikken, var det god stemning i gruppa og klassen var flinke til å heie hverandre fram. Været satte ingen stopper for gjengen og flere av oss holdt ut helt til kvelden kom.????‍♀️????‍♂️

På torsdag var det litt roligere forhold enn det hadde vært dagen før, så nå var det bare å hive seg ut i vannet igjen! Mye øving og gode surfeforhold gjorde at alle klarte å stå flere ganger på brettet denne dagen! Ettersom at været var så ypperlig, var det også mange som benyttet seg av muligheten til å ha en liten photoshoot på stranda.????

Etter to dager med intens surfing og mye mestringsglede, satt vi nok alle igjen med en følelse av at det vanskeligste med surfing var å kjempe seg inn og ut av våtdrakten, hehe????????

Før vi tok farvel med vakre Hoddevika, måtte vi selvfølgelig ta et obligatorisk gruppebilde foran Hoddevik-skiltet.

Turen til Hoddevika fikk en fin avslutning, der vi på hjemveien stoppet innom Vestkapp og vi fikk se den nydelige utsikten og vakre solnedgangen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ