Surfing og solnedgang

Action/bistandSunnmøre • 02 / oktober / 20

De to siste dagene på tur tilbrakte vi i Norges vestligste områder. Store deler av dagene ble brukt på surfing, som både var krevende fysisk og psykisk.

Det var mye å lære, og med flinke instruktører var forbedringen stor hos alle i gruppa. Vi heiet på hverandre og storkoste oss i vannet.

Med fine drakter, brett og omgivelser ble det selvfølgelig en liten photoshoot på stranden.

Til alle som har undret om skoledansen kan gjennomføres på vann, har vi nå testet og funnet ut at svaret er ja. Det stilles bare høyere krav til balanseferdigheter.

Etter surfing kjørte vi til Vestkapp med sol og panoramautsikt. Vinden kom fra alle kanter, men vi trosset de værmessige utfordringene og tok gruppebilder.

Siste natt var vi i Ervika, i feriehuset til stippen vår Maiken. Der gikk de sprekeste av oss på en siste tur for å se på solnedgangen.

Vi vil takke for en fantastisk tur. Vi er heldige som får muligheten til å være med på så mye spennende, og tar med oss minner for livet.

Nå er vi en godsliten gjeng på tur hjem, som ser frem til å se familie og venner igjen, og kanskje gi de en liten klem (eller en koronahilsen, men det rimte ikke).

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ