Tablelands!

Australia og FilippineneBackpacker • 09 / mars / 19

Etter innholdsrike dager i Red Center satte vi kursen mot Cairns og Tablelands. Denne delen av Australia var det vanskelig å ikke bli glad i, da tropisk klima og nydelig natur var det som møtte oss. Les mer om hva vi opplevde i Cairns og Tablelands her!

Så fort flyet vårt fra Alice Springs landa i Cairns dro omtrent halve klassen rett til skydive-kontoret, endelig skulle vi få hoppe i fallskjerm! Dette var en syk opplevelse, som sto høyt oppe på flere bucketlister. Resten av klassen fikk tid til å utforske Cairns, og hva byen hadde å by på. Dagen etter hadde noen av elevene valgt å dra på båttur til Great Barrier Reef, hvor det var muligheter til både å dykke og snorkle i revet. De som ikke dro på båttur hadde en fridag i byen, så det var opp til en selv hva man ville fylle dagen med. Noen hadde badedag ved lagunen, gikk rundt i byen eller leide seg vannskuter, men det var også muligheter til å dra til akvariet for eksempel.

Etter dagene i Cairns dro vi opp til Tablelands, hvor vi bodde på et sjarmerende og utrolig koselig hostell. Den første dagen i Tablelands hadde vi med oss guide som viste oss mye av det plassen har å by på. Vi gikk blant annet en tur gjennom regnskogen, fikk se Cathedral Fig Tree, og badet i både innsjø og Millaa Millaa falls. Vi avsluttet dagen med å padle nattkano, og fikk se flere dyr langs kanten på regnskogen. Siste dagen før hjemreise rakk vi å dra innom Granite George for å mate og hilse på Rock Wallabees. De var utrolig søte, og satte virkelig en god finish på turen vår!

Sjekk ut videosnutten for å se litt av det vi opplevde i Tablelands:

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ