Takk for oss

Reiseliv • 09 / mai / 19

Litt vemodig er det å skrive et siste innlegg for Reiseliv 18/19. Et år har gått og slutten er like rundt hjørne. Vi slutter derimot ikke tomhendte, og sitter igjen med ubeskrivelige minner vi sent vil glemme. Vi tenkte dermed å mimre litt en siste gang før vi sprer oss til alle Norges kriker og kroker.

Dette året har vært spekket med opplevelser! Vi har besøkt hovedstaden Oslo, opplevd de magiske gatene i Edinburgh i Skottland, dratt til varmere strøk i Israel og Jordan, stått på toppen av New York og sist men ikke minst reist til Italia med hele skolen. Noen av oss fikk også være med til Moldova, og foruten om reiser har vi opplevd mange andre gøyale ting i nærområdet. vi har også hatt kulturarrangement, stelt i stand en vellykket elevkveld, hatt kosekvelder med film og snacks i klasserommet, stått på skøyter, blitt invitert på kveldsmat hos vår lærer Morten, og så sykt mye mer!

Vi har blitt skikkelig godt kjent, og når det nå går mot slutten kjenner vi at tårene presser på bare ved tanken av at tiden i samme klasse snart er over. Ikke bare sitter vi igjen med gode minner fra året, men også hundrevis av verdifulle bilder, så her kommer et lite bildedryss av året som er gått..

Denne siste uka har gått til skriving i minnebøker, vasking av skolen, pakking av eiendeler og klemming av hverandre. På onsdag hadde vi linjeavslutning med aktiviteter og grilling på tunet. Siste reiselivstime er derfor over. *snufs*

Er du tilfeldigvis en som vurderer å søke så har vi kun en ting å si: GJØR DET!!! (du vil ikke angre)

Eller kanskje du har søkt og faktisk skal begynne her til neste år, og da vil vi si: GLED DEG!!! (og vi misunner deg litt)

Eller om du har vært fast leser og følgt med på hva vi har drevet med så vil si tusen takk for det!

Og med det takker vi for oss!

Travellife 18/19 out *mic drop*

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ