Tilbakeblikk til USA.

Route 66USA • 04 / mars / 20

Nå har vi vært hjemme fra USA i litt over en uke og er tilbake i den vanlige skolehverdagen. Vi har begynt å jobbe litt med å lage video fra turen og koser oss med å se tilbake på høydepunktene. 

Noe vi husker spesielt godt er ishockeykampen i Albuquerque. Det var gøy å kjenne på stemningen og litt ekstra moro at hjemmelaget vant. I tillegg hadde vi en selvutnevnt kommentator på raden bak oss som kom med en god del underholdende bemerkelser til bortelaget.

Så må vi selvfølgelig trekke fram LA og spesielt Universal Studios. Låtskriving med Jason Taylor var interessant og veldig lærerikt. Vi ble halvferdige med en sang og det er engasjement i klassen til å gjøre den ferdig etter hvert. Så vi håper å ha tiden til det.

Til slutt må vi ta med Universal Studios som et stort høydepunkt. Dette hadde alle gledet seg til og det levde absolutt opp til forventningene. Vi fikk gjort det aller meste vi hadde lyst til og tok godt nytte av dagen.

Alt i alt var turen en opplevelse for livet og vi savner det allerede (spesielt varmen). Nå fortsetter hverdagen i vanlig skole og prosjektjobbing, hvilket også er litt deilig. Godt å se alle andre igjen og komme litt tilbake i rutiner.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ