Ting vi savner med skolen!

ElevbloggenHåndball • 28 / mars / 20

Vi har nå vært hjemme i litt over 14 dager, og kjenner veldig på savnet! Vi håper på at vi snart får komme tilbake og ser tilbake på alle de fine tingene vi har gjort!

Dette er noe av det vi savner mest når vi er hjemme:

– Hverdagen:

Vi savner den gode trygge hverdagen. Å kunne stå opp og gå til frokost, gå på morgensamling, og ha vaner! Vi savner å kunne ha linjetimer og valgfag! Her får vi utfordra oss på alt fra matlaging, til CrossFit eller skuddtrening på håndball! Vi savner å kunne kle seg ut til funky friday og kunne ha seminar hver lørdag.

– Håndballtreninger:

I disse tider er det vanskelig å kunne få gjennomført håndballtreninger. Gjengen savner gode håndballtreninger med høyt temperament!

– Samholdet, felleskapet og humøret:

Vi savner samholdet i klassen og på skolen mer enn alt! Vi savner å kunne kjøre 9’setere sammen til trening, vi savner garderobekulturen, vi savner å sitte i korridorstua og i ds. Vi savner å kunne danse sammen på trening og dra å se på håndballkamp!

I klassen er det alltid godt humør og folk finner på veldig mye sprell. Vi savner å kunne terge hverandre, og ha det gøy sammen❤️

– Læreren vår Hanne:

Vi alle sitter hjemme å savne lærerne våre. Selvfølgelig føler vi litt ekstra på savnet for Hanne, som alltid finner på mye sprell og får oss i godt humør!

Og vi savner selvfølgelig hennes håndballkunnskaper:

Heldigvis holder vi god kontakt på sosiale medier og ser hverandre hver dag!

Vi finner enda på mye sprell og får ofte utfordringer av lærerne våre! Nå den siste uka skulle vi prøve å lære oss å sjonglere!

placeholder://

For å få med dere hva vi driver med om dagene så følg oss på Instagram på @handballgrenlandfhs eller @grenlandfhs!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ