Tjenare!

Botrening • 21 / november / 18

Etter fire innholdsrike dager i Gøteborg, er botreningslinja hjemme igjen. På denne turen har vi blant annet vært innom Universeum, der vi så alt fra regnskog og aper til akvarium og hai. På Jul i Liseberg fikk vi kjørt berg og dalbane, handlet på julemarked og kjenne på julestemninga.

Onsdag morgen var vi endelig klare for vår første utenlandstur, som nevnt over er Gøteborg. Vi tok buss til Sandefjord, deretter ferga over til Strømstad, og etter et par timer i minibussen ankom vi byen og hotellet.

På kvelden dro vi ut for å spise middag på tapasrestauranten Pinchos. Der ble det servert blant annet burger, scampi, pommes frites, quesedillas og kyllingspyd – alt i miniatyr-porsjon!Etter frokost på torsdag var det dags for Universeum, her så vi blant annet slanger, aper og mange forskjellige fuglearter. I en annen etasje, fikk vi også prøve ut ulike kreative og morsomme øvelser som testet ut blant annet kroppens styrke og reaksjon. Etter rundt 3 timer med masse artigheter dro vi tilbake på hotellet hvor noen tok turen til styrkerommet mens andre slappet av.

Fredagen ble godt oppsummert brukt til (mye) shopping og Liseberg. Vi dro til Nordstan, som er et stort kjøpesenter i byen, der vi rakk å tjuvstarte på julegavehandlingen. Etter en god lunsj på Pizza Hut, dro vi tilbake til hotellet for litt avslapning før vi gjorde oss klare til å endelig dra på Liseberg.

Det første vi gjorde da vi kom inn i fornøyelsesparken, var å gå opp til Pariserhjulet for å se utsikten, noe som var helt fantastisk.

Vi gikk videre ned til Speilhuset, hvor det var masse morsomme speil å speile seg i. Dette var veldig underholdende, og vanskelig å komme seg ut fra, da det var speil overalt i en labyrint. Deretter tok vi turen videre til den nyeste berg- og dalbanen i parken, og fem av oss turte å teste den ut. Etter dette tok vi en kjapp tur innom Tomtehuset der julenissen holder til. Dessverre skulle Julenissen ha en liten pause da vi var inne, men vi var heldige som fikk se resten juleverkstedet hans!

Middagen ble også spist på Liseberg, og etter det var det tid for et forrykende is-show, inspirert av Svanesjøen.

Etter litt underholdning på isen, gikk vi bort til Julemarkedet og lykkehjulene, og etter det var det tid for å dra hjem igjen, med skikkelig julestemning, og legge oss før hjemturen på lørdag.

Vi har hatt en opplevelsesrik og morsom tur til Gøteborg, hvor vi har gjort masse rart og spist mye god mat! Tusen takk for turen, alle sammen!

Ps: det kommer video fra turen vår i løpet av neste uke:)

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ