Tønsbergturen vår!

Botrening • 13 / november / 18

Nå er en av to linjeuker over, og den har vi tilbragt både her på skolen og i Tønsberg.Tirsdagsmorgen var det klart for avreise til Tønsberg. Dette er en tur elevene på botrening har planlagt selv, alt fra kollektiv transport, til hva vi skulle gjøre og hvor vi skulle bo innenfor et bestemt budsjett.

Første etappe var buss ned til Porsgrunn terminal, og deretter ta toget til Tønsberg. Heldige som vi er, hadde vi med oss lærer Johannes, som har vokst opp i Tønsberg. Han tok oss med på en guida tur, med god hjelp fra Tuva Marie og Tobias som også er fra området. Vi besøkte blant annet Slottsfjellet, Nordby(gamlebyen), brygga og Farmandstredet(kjøpesenteret). På siste stopp spiste vi også middag.

Neste etappe var å komme seg til huset vi hadde leid (via airbnb). Vi tok buss fra sentrum og ut til huset, som er i utkanten av byen. Huset vi hadde leid var utrolig fint og overgikk alles forventninger. Kvelden ble brukt til avslapping foran tv-en og kortspill etter en lang og innholdsrik dag. Etter kveldsmat og enda litt TV-titting var det tid for å legge seg og bli klar for en ny dag.

Onsdagsmorgen spiste vi felles frokost, før vi gikk for å pakke og rydde etter oss. Noen brukte lenger tid enn andre, så samtlige benyttet ventetida til å spille kort og se på Farmen.

I elleve-tiden spiste vi lunsj, tok på sekkene våre og var klare for å ta buss tilbake til sentrum igjen. Etter litt venting på togstasjonen, kom endelig toget og vi vendte snutene mot Porsgrunn igjen.

Alt i alt har dette vært en veldig artig og lærerik tur for alle, og vi har kost oss masse!

Nå har vi vært hjemme og ladet opp batteriene og er endelig klare for Gøteborg-turen vår. På gjensyn!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ