Treningsleir i Barcelona

Fotball EuropaSpania • 15 / februar / 19

Det er linjeuker på skolen, noe som betyr at samtlige linjer er ute på reise. For vår del tok vi turen til Barcelona hvor vi virkelig har hatt en bra tur så langt!

Tidlig mandags morgen satt vi oss på toget til Gardermoen for så å fly videre til Barcelona. Vel fremme i Catalonia ble vi hentet av en FC Barcelona-buss og som tok oss til Hotel HLG City Park Sant Just som lå i et litt roligere strøk litt utenfor sentrum.

Resten av mandagen gikk til felles lunsj på McDonalds slik at Jørgen fikk sine kjære Nuggets og litt sightseeing i området før vi spiste en god tre-retters middag på hotellet og slappet av resten av dagen.

Tirsdag startet med frokost fulgt av litt sosialt opplegg i regi av stippene. Etter lunsj var det så klart for turens første treningsøkt. Hotellet lå i gangavstand til FC Barcelonas treningsanlegg Ciutat Esportiva Juan Gamper hvor vi fikk lov til å leke oss. Der ble vi tatt imot av Albert og Guillem som var med oss alle tre treningene på turen. De viste oss først rundt på anlegget før vi hadde en god økt med trenerne som til vanlig holder til i Barcas akademi. Etter trening ventet ny, god middag før vi samlet så Champions League på kvelden.

Onsdag gikk på ganske likt vis med frokost fulgt av et nytt sosialt opplegg fra Hans og Kristoffer. Til lunsj gikk de fleste på supermarkedet eller en lokal café rett ved. Deretter ble vi hentet i buss for å dra til trening ved gamle La Masia rett ved Camp Nou. En enda bedre økt ble gjennomført i det som for kalde nordmenn må anses som sydentemperatur på denne tiden av året.

Torsdag gjennomførte vi etter frokost og sosiale leker den siste treningen med våre spanske trenere på Barcelonas treningsanlegg. Motiverende og inspirerende for både spillende og skadede fotballelever. Treningen rundet av tre veldig gode treninger som vi følte vi fikk mye igjen for! Siden både Skjellum og Skoglund klarte å komme over ti minutt forsinket til den sosiale aktiviteten tidligere på dagen ble de straffet med bading i et iskaldt basseng utenfor hotellet etter trening – til fornøyelse for oss andre.

Fredag forlytter vi oss nærmere sentrum for å se litt mer av byen og se flere kamper.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ