Turplanlegging Vestlandet <3

ReiselivTurblogg • 21 / oktober / 20

I november blir det roadtrip på hele klassen. Vi skal innom store byer hvor vi bor på hotell, men også mindre plasser hvor vi leier hytte. Vi gleder oss masse til å oppleve nye steder og å få utforsket Norge litt mer. Er nok kanskje ikke Israel, men det er en start iallfall. Håper du vil lese mer om reisen vi skal på nedenfor <3

Denne uken har vi brukt mye tid på planlegging av en roadtrip vi har tenkt oss på i starten av november. Vi lagde sammen reiseruten, og har nå delt oss inn i grupper som har ansvar for forskjellige oppgaver. Jeg og Julie har ansvar for overnattingen, og alt som har med bo og rom. Vi har funnet skatt av en en villa vi skal bo på i Stryn, som vi fikk leie for en super pris. (Takk til Svein for god hjelp).

Vi skal være i Stryn/Loen området i to netter. Vi ankommer ettermiddagen på onsdag 4.november og drar tidlig fredag morgen. Det blir felles matlaging og masse kos. Gleder meg til å vise dere masse bilder derifra – er sikker på at det blir en fantastisk opplevelse.

Turen går deretter videre til Bergen (min hjemby) hvor vi skal være i 3 netter. Aldri vært turist i egen by så det kan bli spennende. Vi skal bo på et hotell sentralt i byen og finne på masse gøy. Det blir blant annet byvandring, bowling og god mat.

Stavanger er siste stopp. Her skal vi tilbringe de neste to dagene på et fint hotell og rett og slett bare nyte de to siste dagene. Denne turen kommer til å inneholde mange nye ting, og gi oss mange nye inntrykk og opplevelser. Vi gleder oss masse til å dra. Det blir nok masse karaoke i bussen, vi skal lage god mat sammen, se nye plasser og ikke minst bli enda bedre kjent.

Til reiseliv klassen ~ dere er fantastiske. Gleder meg til å lære mer om dere, dette blir en kjekk tur!

Vi reises~ Sarah

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ