Uforglemmelige Petra

Jordan og IsraelReiseliv • 09 / november / 19

Det ble en tidlig morgen for reiseliv i dag, siden dagens program var en tur til Petra.Ferden oppover til Petra gikk ganske greit, selvom det ble en times pause i kjøringen da bussen fikk litt problemer, men det var ikke lenge før vi var på veien igjen. I løpet av bussturen fikk vi mye informasjon om historien til Petra av guiden vår.

Da vi gikk innover kløften i Petra, så fikk vi enda litt mere informasjon, men også mye humoristiske innspill i ny og ne. Det var utrolig mye fint å se på i fjellene. Rett før vi fikk se det bygget som Petra er mest kjent for, skattekameret, så ble vi bedt om å stoppe opp og se side til side.Plutselig så kommer det frem og alle får en litt wow følelse. Det ble satt av litt tid underveis til å ta bilder og det ble godt utnyttet. Reiselivklassen fikk også vist fikk også visst fram skoledansen to ganger i Petra. Vi sang også fader Jakob da vi gikk igjennom kløften.Vi gikk så videre innover for å se på flere ulike bygninger og grotter. Noen i klassen valgte å gå opp på en fjelltopp for å få litt utsikt over hele området, mens andre tok seg en liten ispause og gikk til kirkene for å høre sang.Det var en sliten gjeng som kom tilbake til bussen. Det ble så litt mat, med deilig grill buffet for alle sammen. Tror det var flere som syntes den brusen var litt ekstra god da.

Etter et godt måltid så gikk ferden tilbake til hotellet med en sliten og trøtt gjeng. Dette vil bli en uforglemmelig tur, hvor vi fikk oppleve et av verdens vidunderverk.

Følg reisen vår videre på vår innstagram: @reiseliv2019

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ