Ukene før avreise!

Håndball • 02 / februar / 20

Vi har nå alle fått ladet batteriene etter Rauland, og har hatt ei frihelg. I de kommende dagene skal vi nå planlegge ferdig turen til New York før avreise om bare litt over ei uke! For å få tiden til å gå fort har vi spilt årets første treningskamp!

Som nevnt tidligere har hele skolen vært på vintertur til Rauland i 3 dager! Vi sto på slalåm, gikk på langrenn, akte og koste oss mye i vinterland! Dette var en fin tur, hvor vi ble enda bedre kjent på tvers av linjene.

Etter Rauland hadde vi ei frihelg, hvor folk fikk dra hjem å lade batteriene etter en fin tur! Noen av elevene i klassen reiste til Bergen og deltok på skoleNM i volleyball. Vi fikk da vise at vi ikke bare kan å spille håndball!

Første dag etter frihelga spilte vi årets første treningskamp mot Hjalmar Johnsen VGS! Klassen hadde gledet seg lenge til kamp, og var veldig klare for å vise alt vi har lært, og vise hvor samspilte vi har blitt!

Vi var såpass heldige at vi fikk med oss både Trine og Hanne på benken. Vi hadde med andre ord coaching i verdensklasse!

Etter 2 x 30 minutter spilt vant vi hele 20-42! Alle fikk vist seg fram, og spilt mye!

Vi reiser nå til New York om litt over ei uke, og gleder oss masse til å reise på tur. Det vil komme daglige oppdateringer fra turen på vår Instagram: @handballgrenlandfhs. Følg oss!!

Gleder oss mye til å oppdatere dere fra turen vår! Stay tuned!!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ