USA: Albuquerque – Page

Route 66USA • 20 / februar / 20

Søndag 16. februar startet vi dagen i Old Town i Albuquerque. Denne byen er jo ganske kjent fordi Breaking Bad ble spille inn her, så vi var så klart innom noen Breaking Bad butikker. Den ene vi var innom het Candy Lady og her solgte de flere ting fra Breaking Bad, blant annet crystal meth godteri. Noen av oss fikk også tatt et bilde der det ser som vi lagde crystal meth.

Vi reiste så videre til El Morro National Monument hvor vi fikk gått en koselig liten rundtur der vi fikk vite mer om historien bak monumentet.

Kursen ble så satt mot Gallup, hvor vi sjekket inn på hotellet og fikk en liten stund inne på hotellrommet før vi dro på Panda Express for å spise middag. Etter maten bestemte vi oss for å dra på kino, da det ikke var så mye mer å gjøre i den lille byen. Filmen vi så var 1917, en utrolig bra film. Det som kanskje var det aller beste med kinoen var setene, som var som en godstol man kunne ta ut foten på, ren luksus!

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2020/02/chat-media-video-e5221634-6e6b-4d81-8e34-13d2132e61fb.mov

Dagen etter sto alle opp og var klare til avreise fra Gallup til Kayenta klokken ni, men før offisiell avreise var det viktig med et stop innom Walmart og Starbucks. På veien stoppet vi like før Chinle ved et utsiktspunkt, hvor vi fikk se nydelig natur.

Videre kjørte vi til Canyon de Chelly National Monument for å hente kart over området så vi visste hvor utsiktspunktene var. Vi hadde alle kjøpt med oss lunsj fra Walmart så på et av utsiktspunktene tok vi den med oss, og spiste lunsj med en utrolig fin utsikt.

Vi kjørte så rett til Monument Valley, et stykke utenfor Kayenta. Der fikk vi lekt oss litt med bilene, og vi fikk se storslagen natur både fra bilen og utenfor bilen.

Etter mange dager med kjøring på motorvei er det noe spesielt med å få kjøre på litt mer utfordrende og morsomme veier. VI fikk også tatt utrolig mange biler, og koste oss mye! Vi fikk til og med hilst på hester og hunder, et høydepunkt for noen.

Vi dro så tilbake til hotellet og slappet av før vi dro å spiste pizza til middag. Resten av kvelden skulle egentlig brukes på bading, men siden bassenget var stengt brukte vi heller kvelden på å slappe av og lade litt opp.

Morgenen etter var vi klare i bilene til avreise til neste by,, Page. Bilturen var ganske kort, bare 2 timer, så vi kjørte rett til hotellet og fikk sjekke inn tidlig. Her fikk vi en time til å slappe litt av før vi gikk for å spise lunsj.

Etter lunsjen var vi blitt delt opp i grupper som skulle gå rundt å intervjue folk fra Page. Dette er for å få litt mer innsikt i hvordan livet i byen er, og litt for å komme oss litt ut av komfortsonen og prøve nye ting. Hver gruppe har også hver sin kveld hvor de skal fortelle om hva de fant ut.

Samtidig som vi holdte på med denne oppgaven var det noen av oss som dro til en tatoveringssjappe for å ta tattovering!

Vi møttes så igjen i bilene kl 17 for å kjøre mot Horseshoe bend hvor vi fikk se en helt fantastisk utsikt, og den fineste solnedgangen på lenge.

Resten av kvelden ble brukt på middag og avslapping på rommene. (og på å ta dinosaurtattoveringer)

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ