USA: Los Angeles – Norge

Route 66USA • 24 / februar / 20

Det første vi gjorde denne dagen var å dra til Fever Studios for å ha et låtskriverkurs med Jason Taylor! Han fortalte oss mye om hvordan skriveprosessen er, hvordan man kan komme seg gjennom «writers block» og om hvordan en sang er bygd opp. Til slutt endte det med at vi skrev vår egen sang og spilte den inn med han! Det var en kjempekul og lærerik opplevelse å ha!

Etter kurset, dro vi for å spise på In-N-Out Burger, hvor vi spiste kjempegode burgere! Vi dro så til Hollywood Walk of Fame, hvor vi fikk fritid til å se på stjernene, shoppe og kose oss. Vi så mange kule stjerner, blant annet Queen, Paul Rudd, Antonio Banderas, Hugh Jackman, Britney Spears, Steve Irwin og en VELDIG etterlengtet Steve Carell<3 (og mange, mange flere).

Vi dro også til TCL Chinese Theatre, hvor det var fotspor og håndavtrykk til mange kjendiser! Blant annet flere kjente fra Avengers filmene, Will Smith, Tom Hanks og Robin Williams.

Etter dette dro vi til Santa Monica for å spise og se Santa Monica Pier. Vi spiste først på P.F Chang’s, hvor vi fikk mye god asiatisk mat. Så var det rett til Santa Monica Pier for å avslutte selve Route 66 turen vår, siden det er her man finner «End of the Trail»-skiltet. Her tok vi mange kule bilder og fikk også litt fritid til å sjekke ut karusellene og butikkene her. Det var en bra slutt på dagen og en veldig kul første dag i Los Angeles.

Klokka ni på søndag var alle i bilene, klare for en dag i Univarsal Studios Hollywood! Dette er noe alle av oss har gledes oss lenge til. Heldigvis for oss hadde Ada vært der før, så hun visste litt hva som var verdt å stå i kø for, og kunne guide oss litt. Vi fikk sett nesten alt vi hadde lyst til, uten om Jurassic World karusellen, som desverre var stengt.

Før Special Effects-showet vant også Nikoline en konkurranse om å hyle høyest, så hele klassen fikk komme inn før alle andre, og fikk de beste plassene. Nikoline var også på scenen foran alle og fikk vise frem hylet sitt!

Vi var i Universal helt til klokka 17, selv om noen kanskje kunne tenkt seg enda mer tid der, så var mange av oss ferdige til da.

Vi kjørte så videre til Mulholland Drive, en vei som er ganske kjent for å ha fine utsiktspunkter. Her stoppet vi noen plasser for å se på utsikten og ta noen bilder.

Turen gikk så videre til et annet utsiktspunkt med Hollywood-skiltet! Her tok vi enda flere bilder, noen ble bra, og andre ikke så bra..

Til slutt dro vi til en av LA sine mest kjente jazzklubber, The Baked Potato. Kanskje ikke så overraskende så serverer de bakt potet her! Alle fikk i seg middag og vi var klare for konsert rett etter. Her fikk vi en unik opplevelse, det var et lite rom, så konserten var veldig intim. Det var også mye trykk og utrolig flinke musikere, en opplevelse vi ikke kommer til å glemme.

Vi dro så tilbake til hotellet og tok kveld, siste natten vår i USA. Morgenen etter sto vi alle opp, og hadde en siste samling for turen. Stemningen var litt trist fordi turen var over, men på samme tid var alle glade og takknemlig for alt vi har fått opplevd. Det har vært to fantastiske uker på tur, hvor vi har sett alt fra de minste småbyene i USA til LA. En opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Vi sitter i skrivende stund på LAX og venter på flyet hjem. Tusen takk til resten av klassen og våre fantastiske lærere, Kristian og Ørjan, for en fantastisk tur!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ