USA: Oklahoma – Albuquerque

Route 66USA • 19 / februar / 20

Fredag 14. februar sto vi opp relativt tidlig for å spise, pakke de siste sakene og reise videre til neste by, Tucumcari. På vei mot Tucumcari stoppet vi innom flere interessante plasser. Første stopp var Shamrock, byen som filmen Biler er inspirert av! Der tok vi bilder utenfor Conoco, og fikk spist lunsj på McDonalds.

Etter Det kjørte vi videre til Amarillo, hvor vi stoppet ved Cadillac Ranch. Dette er et veldig populært stopp på Route 66, og vi fikk tagget litt forskjellig på bilene med spraybokser vi fant der. En utrolig kul opplevelse!

Så satt vi kursen mot Tucumcari, men vi i bilen til Kristian (#teamKristian #satsebilen) tok en liten detour ut i ørkenen og utforsket litt! (#teamØrjan dro på en egen ørken-detour senere senere) Det var veldig gøy å utforske litt, og komme seg litt av motorveien.

Når vi kom frem til Tucumcari kjørte og gikk vi litt rundt i byen og utforsket forskjellige steder som Tee Per Curios og andre butikker. Middagen spiste vi på en restaurant som het Pow Wow. Vi avsluttet dagen med å dra på bowling hele gjengen, en veldig fin avslutning på dagen!

Lørdagen i Tucumcari startet med en god Amerikansk frokost på Kix on 66, det ble spist alt fra grilled cheese og pannekaker. Videre dro vi til et Route 66 museum hvor vi så mange kule biler, og han som jobbet der var hyggelig nok til å la oss sitte i en 1966 Ford mustang!

Deretter dro vi videre til et dinosaur museum, hvor vi fikk lært litt mer om dinosaurer og fikk sett mange kule utstillinger.

Siste stoppet før vi fro fra Tucumcari var gavebutikken Tee Per Curios, som var stengt dagen før når vi prøvde. Inne der fant vi mye fint, og han som jobbet der hadde med seg to hunder som vi fikk kose med. Til nå den beste gave-butikken vi har vært innom.

Videre satt vi kursen mot Santa Rosa, men før vi kom dit hadde begge bilene en ny detour i ørkenen. Denne gangen stoppet vi opp, gikk ut av bilene og gikk ut for å utforske til fots.

Vi gikk tilbake i bilene og hadde et lusnjstopp i Santa Rosa på Dairy Queen. Maten ble med oss inn i bilene og vi kjørte videre mot Albuquerque. Etter vi fikk sjekket inn på hotellet her hadde vi fritid. Da bestemte noen fra klassen og lærerne seg for å dra å kjøre go cart. Resultatet ser du på bildet nedenfor.

Etter det spiste vi middag på Rudy’s «Country Store» and Bar-B-Q, og rett etter det dro vi på ishockey kamp. Der spillte Ice Wolves mot Jackalopes. Det var en veldig gøy opplevelse, og stemningen på kampen var veldig bra da hjemmelaget Ice Wolves vant 4-1.

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2020/02/img_3874.mov

Følg med videre for å lese mer om det vi gjør i USA!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ