UTSIRA – fyrte på med nye opplevelser!

string(0) ""

UTSIRA – fyrte på med nye opplevelser!

Ny dag bringer nye muligheter. Bussen går videre -> Utsira.

Lunsjpause i Haugesund før vi tar turen til Utsira. Kebab, Sushi, spise på Egon, og handle inn litt snacks på Joker til kos ute på Utsira.
På fergen ut til Utsira – en drøy time med plenty av tid til å ta bilder, sove , spille kort, eller skape mye bekjentskaper med folk fra øyen. Ikke alle var like fan av fergen som Sunniva.

Selv snakket jeg (Sarah) med en lærer som jobbet ute på skolen der ute, og fikk masse inside info om hva som var verdt å se ute på øyen.

En liten kilomenter å gå for oss som bodde oppe ved fyret- noen av oss bodde også nede ved fergen på en plass som heter Bølgen.

På hyttene ble det laget middag og dessert + kos til kvelden. Stuen ble fylt av latter og skravl. Det ble også litt tid til å planlegge framtid elevkveld. Elevene på Bølgen vandret tilbake til hytten sin og tok alle litt etter litt kvelden.

Månen og stjernene tok farvel og solen tok over opplysningen av gatene. Jeg var tidlig oppe kl. 08:30 , tok meg en liten morgentur.

Morgenkvist utsikten for earlybirden Sarah

Frokost ble laget, matpakken pakket, kofferten i handa – og turen hjemover begynte. Vi fikk fritid til vi skulle dra klokken 14 – denne tiden brukte folk på å sove, pakke, rydde og å utforske deler av fyret og øyen.

Ferdig pakket og klar for eventyr på øyen!
Halvtrøtt gjeng gira i de fine (men kalde) omgivelsene. Vinden var oppmerksomhetssyk i dag .

Slår aldri feil med et selvutløser bilde.

Tusen takk til pappaen til Gry-Eilén som ringte Joker Utsira og ordnet med boller til hele klassen.

Bolleglad gjeng som snart begir seg ut på en ny ferjetur!!

Vi reises ~ Sarah og Julie ♡

Del: