Vår første linjeuke!

Håndball • 04 / oktober / 19

Vi har kommet godt i gang med vår første linjeuke! I løpet av uka fik vi oppleve mye forskjellig sammen, og bli enda bedre kjent!

Linjeuka startet med en fantastisk kanotur til Stavernsodden, hvor vi overnattet på et fyr. Vi satte først kursen mot Staverns fort der vi tok en lunsjpause og så på den militære aktiviteten som har vært der. Videre padlet vi til fyret som vi overnattet på.

De tøffeste tok en dukkert og etterpå tok vi en liten topptur. Etter vi har kommet tilbake så laget vi taco og koste oss sammen. Utover kvelden spilte vi spill og hadde leker sammen.

Dagen etter tok vi og pakket sammen og tok en liten omvei tilbake så vi fikk en fin kanotur i nydelig høstvær. Turen var meget vellykket og alle var fornøyde.

På onsdag startet vi dagen med å planlegge både høstfest-innslaget og hva vi skulle lage til «kveldsmat» senere på dagen. Det var både middag og dessert som skulle lages. Så hadde vi en håndballøkt med fokus på finter og sette sperrer. Pluss litt spill på slutten.

Noen dro på butikken etter middag og fikset alt vi trengte til felles kos på elevkjøkkenet. Pizza og sjokoladefondant sto på planen, og alle ble satt i arbeid for å få dette ferdig. Det var kjempedigg, og ekstra digg var det at vi fikk med oss niste til dagen etterpå. Her er noen bilder fra kvelden.

Neste aktivitet som sto for tur var oslotur og fangene på fortet! Vi reiste torsdags morgen til Oslo hvor hele klassen kjempet mot hverandre i fangene på fortet. Vi ble delt inn i lag på fem og fem, hvor lag «kremfløte» stakk av med seieren! Dette var en utrolig gøy opplevelse for oss alle, hvor sammarbeidsevnen vår ble satt på prøve!

Team Pablo Escobar!

Team Kremfløte!

Team Disastro!

Videre fikk vi noen timer inn i Oslo, hvor shopping sto for tur. Senere spiste vi middag på fridays, som alle hadde gledet seg lenge til.

Når vi kom hjem disket Elias og Viveka opp med kakao og brownies! Vi startet også med å se på film, men med en så utolmodig gjeng satt ikke gjengen lengre enn i en times tid!

Alt i alt har uka vært helt super, og vi tar nå høstferie med god samvittighet. Vi gleder oss masse til å samles igjen!!

Stay tuned for vlogg fra linjeuka!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ