Vår første utenlandstur går til Edinburgh

ReiselivSkottland • 03 / oktober / 19

Vi er på vår tredje dag i Edinburgh, og vi har fått et veldig bra førsteinntrykk av hovedstaden. Denne byen har mange hemmeligheter og vi elsker å utforske. Etter alle forberedelsene og læringsmetodene vi har brukt i timen, gjorde byen ekstra inntrykk på oss. Her er en liten oppdatering på hva som har skjedd de siste dagene.

Klokka 07.00 mandags morgen sto bussen klar for å ta i mot Reiselivs- og Backpackerelever til Gardemoen. Derfra satte vi kursen mot Edinburgh.

Programmet er fullstappa og vi lærer noe nytt hver dag! Det er veldig mye forskjellig du kan lære i Edinburgh, og det første vi gjorde var å besøke Camera Obscura.

For å bli enda bedre kjent med byen, og hvilke spøkelseshistorier Edinburgh har å by på, var vi på murder and mystery tour. Vi var så heldig å få guidet tur av et ekte spøkelse.

På programmet skulle vi også besøke Scotish Whisky Experience. Museumet lærte oss hver minste detalj om hvordan den berømte skotske whiskyen blir lagd.

Når du først er i Edinburgh er det et must å besøke Edinburg Castle. Flere av reiselivselevene tok denne muligheten. Andre brukte tiden til å gå på Edinburgh Dungeon, for høre historier om Edinburgh på en skremmende måte.

For å få en skikkelig nydelig utsikt av Edinburgh, dro vi til Calton Hill. Vi var heldige med både opplett og flott solnedgang.

Etter så fine dager så er vi klare for hva byen har å tilby resten av turen.

Hold deg oppdatert og følg vår instagrambruker for mer bilder og oppdateringen om turen vår: @Reiseliv2019????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ