Våre beste minner!

Route 66 • 05 / mai / 20

Skoleåret er over om bare litt over en uke, og med det vil vi gjerne tenke litt tilbake på året! Her får du høre om de besteminnene fra noen i klassen!

Ada:

Mitt beste minne fra folkehøgskolen må være på nyttårsballet. Vi hadde en kjempe kjekk kveld, der vi spiste god mat, det var underholdning og kåringer. Kvelden var full av liv og latter. Den beste delen var på slutten av kvelden nede i dagligstuen, alle danset og koste seg. Det var en liten danse sirkel, med mange folk. Jeg og Anniken fikk oss ikke inn i sirkelen. Men det stoppet oss ikke for å danse å ha det sykt gøy!

Ingeborg:

Var en av kveldene våre i Rauland når vi satt i en stor gjeng og spilte Super Smash Bros sammen og hadde det veldig gøy med de forskjellige karakterene (Luigi<3) (+ btw æ vant den ene gangen og vi alle vet det). Og når vi senere på kvelden bare satt sammen og snakket om mye forskjellig fram til klokka 3 på natta. De sene nettene på Raulandturen er en av mine favorittminner fra fhs.

Thea:
Beste minne mitt frå skulen. Va den helga mange va reist vekk. Å eg, Ada, Serine, Ingeborg og Nikoline drog inn ei ekstra seng på rommet til Ingeborg å hadde overnatting. Va våken til langt på natt å berre snakka om alt å åt gotteri å hadde det kjempe kjekt

Victoria:

Helt ærlig, så synes jeg at de første ukene på skolen var utrolige. Til tross for at så og si ingen kjente hverandre, så satt vi sammen hver kveld og spilte spill eller bare koste oss sammen. Det samholdet som jeg har følt på skolen og tryggheten er noe av det beste som jeg opplevde det.

Pia:

Tror ikke jeg klarer å plukke ut bare ett minne fra året. USA-turen var selvfølgelig et stort høydepunkt, men det jeg virkelig har satt mest pris på og savner er alle folka som har gjort året så bra. Det er ingenting som slår lange kvelder i korridorstua med masse latter, rare påfunn og rett og slett god stemning, eller jubelen etter å ha vunnet en trøye på funky friday, eller bare det å ha jobbet med elevkveld og funnet på masse tull med klassa. Samholdet på fhs er utrolig og det er virkelig ikke noe som kan beskrives, det må oppleves.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ