Vi er i gang!

Håndball • 06 / september / 20

Endelig er årets håndballkull samlet og vi er godt i gang med det nye året! Bare på de to første ukene har vi rukket å gjøre mye forskjellig, selv om det har blitt med litt restriksjoner.

For håndball elevene på grenland er året spesielt på ganske mange måter. I år er vi en klasse på bare 6 stykker, som vil si at vi er skolens minste klasse. Men det stopper ikke oss i å få et fantastisk år! Bare på disse to ukene har vi rukket å blitt godt kjent og funnet på mye gøy sammen.

Den første uka startet med inndeling i kohorter og mye antibac. Vi har også fått spilt mye volleyball, vært å badet og spist kake<3 hatt temabuildingseminar, leker på Olavsberget og OL! Akuratt sånn en første uke skal være!

Her er årets gjeng (vi mangler en på bildet)
Turdag!
Leker på Olavsberget

Den første lørdagen fikk vi alle også utfordret oss selv veldig. Et innslag på 10 min per klasse, sto nemlig på planen. Vi slo oss sammen med fotball, og fikk framført et forrykende innslag (med tanke på at vi hadde veldig liten tid å øve på)

Vi har også rukket og trent de første ukene! Både styrke, håndball, intervaller og lek.

Vi er godt i gang, og gleder oss masse til de kommende ukene! Følg oss gjerne på Instagram @handballgrenlandfhs! Snakkes!

 

 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ