Vi har ankommet New York!

Håndball • 12 / februar / 20

Vi har ENDELIG ankommet New York, og vi har allerede rukket å oppleve mye!

Mandag 05.45 reiste vi fra grenland til Gardemoen hvor en 8,5 timers lang flytur ventet oss. I det vi ankom New York sto innsjekking på hotellet for tur. Vi reiser sammen med reiseliv, og er derfor ei stor gruppe sammen på tur! På grunn av tidsforskjellen hadde vi en hel dag i New Yorks gater hvor vi blant annet fikk sett Times Square og Empire State Builiding! Tross dårlig vær, fikk vi sett litt av utsikten på toppen av Empire State Building i noen minutter!

Tirsdag morgen startet vi dagen med frokost på egenhånd! Planen for dagen var proppet full med flere opplevelser! Vi startet med å ta metroen ned til South Ferry, hvor vi videre dro til Ellis Island og Liberty Island. Vi fikk tid på egenhånd til å gå rundt på øyene!

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2020/02/605395ac769548e59397f1acdff91dea.mov

Videre dro vi til Wall Street, Ground Zero, Trinity Church før vi avsluttet turen på World Trade Center hvor vi var på museum.

Kvelden avsluttes i China Town på Golden Unicorn og spiser middag!

Dette har vært to veldig innholdsrike dager, og vi gleder oss allerede til de kommende dagene!! Følg oss på Instagram for å få hyppige oppdateringer!! @handballgrenlandfhs

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ