ROADTRIP ; første stopp -> STRYN

Reiseliv • 05 / november / 20

Etter noen dager alene med fotball, håndball og botrening på Grenland, hvor pizza, innebandy og badeland var på programmet, var det vår tur til å dra på tur!

Første stopp På vår 10 timer lange reise, Gol. I Gol stoppet vi på skyssstasjonen hvor de fleste kjøpte seg lunsj. Videre gikk turen innom butikken før bussen kjørte videre. Bussturen gikk totalt veldig fort ettersom det var god stemning, bra aktiviteter og mye spennende å se, blant annet reinsdyr.

Vi tok ferje over Sognefjorden hvor vi selvfølgelig spiste svele.

Litt vind på dekk kan man si

Etter kort tid i bussen stoppet vi ved Sogndal fhs for å tømme blæra og vipps var bestevenninnen til Julie der, noe som var ekstremt koselig (selvfølgelig med koronatiltak i bakhodet). Så var det tilbake i bussen, på dette tidspunktet hadde noe klikket for flere. Med høyt latternivå og mye energi, var det endelig på tide å komme seg inn til vårt fantastiske overnattingssted midt i Stryn. Her lagde vi taco ved ankomst. Huset vi leide har utrolig mye å by på, blant annet badestamp, trehytte, en love med basketballbane, lavvo, nydelig gammelt interiør, bordtennis, utekjøkken, biljard, boksepute, utrolig bra service og generelt mye sjarm.

nydelig uteområde!

Julie, Sigve og Oliver etter en lang busstur
Tacoooooo
Første natten i Stryn <3

Vi reises, Julie og Sarah ♡

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ