Vi ser frem til interrail!

ElevbloggenReiseliv_Europa • 11 / februar / 23

De neste to ukene skal Reiseliv Europa på interrail-tur. I dette blogginnlegget deler vi tankene og forventningene våre for turen, og gir en liten smakebit på hva som skal skje. Dette blir bra!

«Jeg er spent på så mange timer tog, gleder meg til å se arkitektur og spise mat. Oppleve mange kulturer på så kort tid.» Forteller Runa. Dette er første gangen for alle å sitte så lenge i tog, nemlig rundt hele 60 timer til sammen. Med dette som hovedbekymring for de fleste legger også Emma til at det blir spennende å se om alle i det hele tatt kommer seg på alle togene vi skal rekke. Når tog er en så stor del av reisen, blir altså spill og kreativitet til å finne ting å gjøre på veldig viktig.

Ruten vår for interrail-turen

Kreativiteten kommer også til å spire når vi får fritid i byene vi skal til. Jill sier; «Jeg gleder meg masse til å oppleve så mange forskjellige plasser og kulturer», dette er nok vi alle enige i, interrail er jo trass alt den ideelle reisemåten for å oppleve mange kulturer på kort tid.

Angående programmet på interrail-turen, skal vi blant annet på ballett i Praha, go-kart og termalbad i Budapest og gondol i Alpene i Sveits. I tillegg skal vi selvfølgelig besøke flere monumenter og attraksjoner, men vi får som sagt også mye fritid. Denne turen kan formes individuelt for hver eneste en, og vi alle ser frem til en fantastisk tur gjennom Europa med tog!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ