Vinteruke i Rauland

BackpackerRauland • 17 / februar / 21

Slalom, snowboard, aking, langrenn, hundekjøring, hesteridning, yoga, isfiske, bading, Thomas messe og fakkeltog skapte en sinnssyk tur!

Vinteruka på Rauland var basert på at vi skulle være ute og gjøre ulike aktiviteter som vi selv hadde valgt. Mulighetene var mange og det ville alltid være noe som passet deg. Noen brukte flere dager i slalombakken, der det var flere ulike bakker å velge i. Andre gikk langrenn, akte eller dro på isfiske. Var du litt sliten en dag kunne man dra på ridning eller ha yoga på kvelden.

En av dagene kunne man velge hundekjøring. Denne dagen var det 20 minus, men føltes som 33 minus grader. Selv om det var iskaldt var dette en opplevelse for livet. Strålende sol og hyggelig selskap veiet opp for kulden.

Fjellstua, som var der vi bodde, var de som sto for alle måltidene. Vi var veldig heldig og fikk deilig mat og drikke som var nødvendig da vi stort sett var aktiv hele dagen. Ved frokostene var det buffet, hvor vi kunne lage oss en kopp kakao om vi ville. Vi smurte også lunsj som man spiste når det passet en. Middagene var sinnsykt gode og vi fikk servert biff stroganoff, lasagne, kjøttkaker, pizza og taco!

Alt i alt var dette en super tur som styrket samholdet enda mer!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ