Vinteruke på Rauland!!

BackpackerRauland • 25 / januar / 22

Denne uken er hele skolen på vintertur til vakre Rauland. Grenland Fhs har som tradisjon at hele skolen drar hit sammen etter juleferien!

I løpet av uken på Rauland kan vi velge mellom mange ulike aktiviteter over 4 dager. Aktivitetene vi i år kunne velge mellom er alpint, hundekjøring, isfiske, langrenn, hesteridning og aking. I tillegg var det mulig å dra i svømmehall på ettermiddagene for de som ønsker det.

Vi startet turen med buss fra skolen klokken 09:00 mandag morgen. Når vi ankom Rauland og alle hadde funne rommene sine, var det grilling til lunsj, etterfulgt av aktiviteter. Det er ikke mye snø på Rauland i år, men vi gjorde der beste utav aktivitetene vi hadde.

Tirsdag startet med frokost før vi alle grep dagen, både denne dagen og torsdagen var mange som var på hundekjøring. Det var veldig gøy og alle koste seg masse både med hundene og i hverandres selskap.

Onsdagen var den store alpin dagen, og over halvparten av oss befant seg i bakken denne dagen. Noen hadde aldri stått alpint før, men andre har drevet med det aktivt. Det var også en del som prøvde seg på snowboard for første gang, og meg god hjelp fra de fine lærerne våre fikk alle framgang i løpet av dagen(e) de hadde i bakken.

Torsdag var det isfiske igjen, og de som var på det hadde en fin dag, på tross av mye vind og lite fisk.

På turen har vi også hatt det kjekt med spill og moro på kveldene og spist god mat. Nå sitter vi på bussen på vei tilbake skolen og er alle sliten og klar for å komme oss hjem etter en fin uke sammen på Rauland.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ