VM-tur for Håndballklassen

Håndball • 16 / januar / 19

I helgen som var reiste håndball igjen til Danmark, denne gang for å se VM!

Torsdag tok vi båten ned til til Hirtshals. Som alltid er det ikke en ordentlig tur uten at kortstokken er med og blir flittig brukt. etter båtturen var det litt over 2 timer i bil til Herning, der Norge spilte sine innledende kamper i VM.

Fredag var det opp tidlig til frokost før trening stod på programmet.  Som den aktive klassen vi er måtte vi ha oss noe trening selv om hovedmålet med turen var å få sett mye god håndball. Etter trening var det litt «oppvarming til kamp med maling av ansikt og litt fakta om laget og turneringen.

 

Så var det kamper som stod på planen. Først fikk vi sett Saudi Arabia – Østerrike, før vi fikk sett våre egne helte herje med Tunisia.

 

Lørdag begynte like som fredagen. vi trente på formiddagen før det var duket for 3 nye kamper i Jyske Bank Boxen i Herning. Vi fikk sett Chile ta sin aller første seier i et VM da de slo Østerrike 32-24. Vi fikk sett Norge knuse Saudi Arabia med 19 mål. Siste kamp for dagen var Danmark – Tunisia. Der fikk vi oppleve en stemning uten like fra nesten 15000 gale dansker, og se Mikkel Hansen, Niklas Landin og resten av Danmark valse over Tunisia.

  

 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ