WADI RUM – et høydepunkt

JordanReiseliv • 30 / november / 22

Lørdag 12. november var for flere et høydepunkt på reisen i Jordan. Hele dagen var fylt med minnerike og unike opplevelser i Wadi Rum ørkenen, som vi kommer til å mimre om resten av livet!

Ved turistsenteret ventet dagens transport på oss og med et smil om munnen satt vi oss i jeepene. Derfra kjørte vi til dagens første stopp, som var et utsiktspunkt:-)

Fart og moro!
Morsomt å kjøre jeep:-)

Ved neste stopp fikk vi tilbud om kamelridning det neste stykke! Opplevelsen av ørkenlandskapet ble forsterket enda mer da vi rei på kameler – vi fikk virkelig fordøye de vakre omgivelsene. Majoriteten av kamelene var også ekstremt snille og lydige … bortsett fra Amanda sin som rev seg løs fra resten av flokken og tok henne med på et eget lite eventyr!

Amanda ute på et lite ufrivillig eventyr!

Etter en vidunderlig (men også litt slitsom) halvtime på kamel, var det herlig å bli servert te i et telt! Her solgte de også suvernier som sjal, skåler og armbånd. Noen av guttene fikk også prøve kohl, en type eyeliner som beduiner bruker:-)

Håvard og Knoll ble kule med kohl

På det siste stoppet jeepene tok oss til så vi solnedgangen! Den vakreste solnedgangen flere av oss noen gang har sett! Saleh (guiden vår) hadde også en liten «skjønnhetssalong» ute i ørkenen hvor han tok «naturlig blush» på jentene, som kom fra steiner<3

Stas å få påsmurt «naturlig blush» av Saleh
Solnedgangen nytes!
Ekstra fint oppe på høyden!

Turen gikk videre til Hillawi Camp, som er en camp for beduiner – urbefolkningen i Jordan! Der lærte de oss tradisjonell jordansk dans (vi gjenga underholdningen ved å vise skoledansen) og ble servert et himmelsk måltid. Stemningen var på topp!<3

Det var en fantastisk opplevelse å lære jordansk dans av beduinene!
Ørjan vant sjal!
<3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ