What a year!

ElevbloggenReiseliv • 07 / mai / 20

Hallo alle sammen, alt for lenge siden sist! Håper dere har det bra.

Det har seg nemlig sånn at det er en uke igjen av skoleåret, dessverre.. derfor tenkte vi at det kunne vært koselig å høre hva noen av oss i reiseliv 19/20 sitter igjen med som beste minner fra i år.

Her kommer koselige minner fra noen av oss.

Susanne

Et av de beste minnene jeg har fra dette skoleåret var da vi grillet i grillhytta i barnehagen. Dette var i slutten av oktober, og vi var en god gjeng fra klassen samlet. Vi grillet pølser, noen lagde pinnebrød og andre hadde s’mores. Jeg husker at vi satt der i flere timer og hørte på julemusikk og koste oss. Vi hadde det utrolig kjekt sammen og ble bedre kjent.

Anniken

Det å velge et «beste minne» tror jeg er umulig, for jeg har fått så utrolig mange bra minner og opplevelser i løpet av dette året! Men en av de bedre tingene vi gjorde var å besøke en skole i Jordan. Da fikk vi også gått inn i en barnehage og det var så utrolig koselig å møte disse små barna. De ble så glade når vi kom inn til dem, og det var så fint å se! Dessverre fikk vi ikke så god tid der, men det var likevel en utrolig fin opplevelse!

Hedda

Mitt beste minne fra året på folkehøgskolen må være båtturen på Rødehavet når vi var i Jordan! Dette var en dag fylt med sol, bading, musikk, masse mat, latter og god stemning. Samholdet på turen var også noe jeg satt stor pris på! Ellers savner jeg sene kvelder i korridorstua hvor praten gikk til neste morgen og latteren hørtes lang vei.

Vetle

Å gå et år på folkehøgskole er desidert det beste jeg noensinne kunne ha gjort. Jeg har så mange gode minner og opplevelser at jeg ikke klarer å holde styr på dem. Bare det å sitte i stua med noen kompiser å snakke om alt mulig i timevis fikk man aldri nok av. De enkle og vanlige hverdags tingene setter jeg stor pris på. Det sosiale er jo høydepunktet ved å gå på folkehøgskole, i hvert fall har det vært det for meg. Alle reisene vi har vært på er også fantastiske opplevelser jeg aldri kommer til å glemme. Det har vært menneskene man har blitt kjent med som har gjort året så innmari bra!

Inga

Det er vanskelig å velge «et beste minne» for selve året er et sykt bra minne i seg selv. Hvis jeg må velge så er det ørkensafari i Wadi Rum som har satt størst preg på meg. En helt utrolig opplevelse å få sitte i Jeeper og bare nyte turen og utsikten. Helt fantastisk og noe jeg gjerne skulle opplevd igjen. Hele den reisen med klassen gjorde noe med fellesskapet og miljøet som var helt spesielt. Til slutt, som et annet bra minne, må være kveldene i korridoren sammen med de andre flotte folkene på skolen. De fine samtalene, mye latter, musikk og sprell.

Og den siste til å skrive om sitt beste minne er vår kjære stipendiat;

Melissa

Generelt er hele året et “Beste minne”, alt du lærer og alt du får gjort på 1 år. Noe av det jeg har sett frem til er turene, og de har virkelig vært spesielle, liknende turer finner du ikke. Grunnen til at turene blir så magiske er folkene som er med, å reise med en folkehøyskole klasse er unikt. Turene kan ikke beskrives, de må oppleves. Men det er noe spesielt med hverdagen på FHS, du har ingen karakterpress og du kan være 100% deg selv.

Noe av det jeg vil trekke frem som et av det beste minnet på reiseliv er samholdet både på skolen og på turer. At du reiser med en så stor gruppe og har så mange gode venner rundt deg er rett og slett magisk. Og når du er ferdig med den vanlige skoledagen, så er vi fortsatt sammen og spiser middag, og er sammen på ettermiddagene. Du får et mye mer nært forhold til klassen, og du er fri til å være helt deg selv.

Jeg liker veldig godt at reiseliv er så fri, vi får være med å påvirke og si måten vi lærer best på. Og vi lager mye god mat, det er et stort pluss!

Nå har du fått et innblikk fra noen av oss fra reiseliv, om hvordan dette fantastiske året er. Er du enda i tvil om du skal søke Reiseliv på Grenland Folkehøgskole til 20/21? Her kommer det noen grunner til hvorfor søke.

1. To fantastiske lærere med mye kunnskap og engasjement. Gjør reiselysten og turene helt utrolige. De er kjempe flinke til å lære bort og gjør det på kreative måter som gjør at en gleder seg til hver time.

2. Fantastiske og innholdsrike turer til spennende reisemål????

3. Et utrolig felleskap og samhold i klassen, som blir bare bedre og bedre. Kort fortalt; bra klassemiljø????

4. Få mulighet til å lære mer om hvordan planlegge og evaluere en tur, oppleve et land på en måte en ikke ville gjort ellers

5. Sist men ikke minst; du er garantert å få minner for livet.

Så for å oppsummere; har du lyst til å oppleve nye steder i verden, være sammen med fantastiske mennesker å rett og slett få minner for livet? Da er Reiseliv på Grenland Folkehøgskole noe for deg!✈️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ