Høydepunkter fra første halvår

ElevbloggenSjakk • 16 / desember / 22

Det var en spent gjeng som samlet seg her i august. Noen kjente hverandre fra før, andre møttes for første gang, men en ting hadde vi alle til felles: Vi elsker sjakk!

Gjengen samlet for første gang!

Denne kjærligheten fikk vi tidlig muligheten til å uttrykke i form av film, da vi etter kun ei uke måtte komme med et kreativt bidrag til første elevkveld, der vi lagde en dramatisering av hva som foregår på sjakkbrettet.

Allerede neste helg var det ut i ilden på høstens første turnering, og åtte Sjakkelever, pluss Guttorm fra Trending Sports dro til Kragerø for å spille. Dette var en god anledning for å bli bedre kjent, og for å bli litt varm i sjakktrøya!

I høstferien dro vi på linjetur til Fagernes for å spille en internasjonal turnering, som du kan lese mer om her.

På høstfesten stjal vi showet med en opera som var like selvironisk som den var selvoppløftende. Vår egen Per Fredrik fikk også den store æren av å være konferansier sammen med Terese fra Action og Bistand.

(Riktignok i volleyball)

Linja vi har fått det tetteste forholdet til må nesten være Trending Sports, da vi både har kommet med offentlige stikk mot hverandre, men samtidig fått et stort sosialt overlapp.

Gode venner…

Derfor ble det naturligvis førstesidemateriale da de to linjene møtte hverandre i en svært høytidelig fotballkamp. Det ble en neglebiter som gikk helt til straffekonk, der Sjakkgutta hadde best kontroll på nervene og dro seieren i land!

…er det ekstra gøy å vinne mot!

Vi takker Trending Sports for kampen, og regner med det blir et returoppgjør når snøen er borte.

I desember kronet vi et kongelig halvår med en heidundrende og kaotisk elevkveld, som i seg selv var en oppsummering av tiden her, ikke bare for oss, men for resten av skolen også.

Gjengen samlet igjen, litt mer skamløse denne gangen!

Det er nesten litt vemodig å dra hjem til jul, men vi ser fram til et spennende nytt halvår her, og vil i samme anledning si hjertelig takk for tiden sammen med Jacob, som forlater oss etter jul da han starter på videre studier i Oslo. På gjensyn!

God jul, godt nyttår, og lykke til, Jacob!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ