Tilbakeblikk på det første halvåret på Trending Sports

ElevbloggenTrending Sports • 26 / desember / 22

Fire måneder har gått siden vi startet på Grenland. Nå er tiden inne for en liten oppsummering av skoleåret hittil.

I løpet av alle linjetimene vi har hatt har vi gjort mye forskjellig. Som en idrettslinje har vi selvsagt vært innom kjente sporter som fotball, volleyball, sandvolleyball, håndball, basketball, futsal, innebandy, frisbee og badmington. I tillegg har vi prøvd litt mindre kjente sporter som padle tennis, sandfotball, squash, spikeball og tchouckball.

Vi på Trending har også hatt «challenge» i noen av linjetimene våre. Her har vi fått ulike utfordringer der vinneren får ett poeng. Den som har flest poeng når vi er ferdig i mai, vinner. Utfordringene har variert veldig. De har vært inspirert av blant annet programmet Kongen befaler. Det har vært alt fra å score på et mål fra lengst mulig avstand ute, stå lengst i 90-graderen, hinderløype, slippe et egg fra høyest høyde uten at det knuser osv.

Video fra en av challengene tidlig i høst.

Noen av høydepunktene hittil har nok vært turene vi har hatt sammen. Linjeturen denne høsten gikk til Polen. Den kan du lese mer om her: https://grenland.fhs.no/linjeuker-med-trending-sports/ I tillegg var vi på en blåtur rett før juleferien. Vi hadde bind for øynene og kjørte først til foreldrene til læreren vår, Johannes i Tønsberg. Etterpå kjørte vi videre til en villa hvor vi badet i en jacuzzi, lagde taco og overnattet én natt.

Her står vi i hagen til foreldrene til Johannes.
På vei til Krakow

Utenom disse var hele skolen både på tur til Rjukan og Gaustatoppen og Oslo. Begge stedene var det ulike aktiviteter vi kunne velge mellom.

Vi kan nå se tilbake på en innholdsrik høst med mange aktiviteter, glede, mestring, utvikling av vennskap og samhold.

Vi gleder oss til det neste halvåret!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ